Norden lifting equipment is uw totaalleverancier op het gebied van hijswerktuigen. U kunt bij ons terecht voor nieuwe of gebruikte kranen, reparaties, inspecties, onderhoud en besturingssystemen.
Norden lifting equipment is een jong en dynamisch bedrijf wat ontstaan is uit een samenwerking tussen Labrujere staalbouw en Van Norden Kraantechniek, beide met een uitstekende staat van dienst in binnen- en buitenland. In de industrie, scheepvaart petro-chemie, off-shore e.d.
We werken voor multinationals, maar ook voor kleinere bedrijven. Norden Lifting Equipment heeft een uitgebreid pakket hijs- en hefgereedschappen. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de geldende Europese normen.

Niet één gebouw is hetzelfde. Niet elke hijsklus is hetzelfde. Daarom is ook geen kraan hetzelfde. Norden Lifting Equipment kan voor u de kraan ontwerpen die u nodig heeft. Op basis van een aantal standaardtypes kunnen we eindeloos variëren, zodat er voor elke situatie een pasklare oplossing is. 
Vanuit de specifieke wensen van u als opdrachtgever ontwerpen wij een kraan op maat, die precies aansluit bij uw behoeften en wensen.

Norden Lifting equipment heeft zich gespecialiseerd in de verplichte keuring van hijswerktuigen. Aan de hand van de geldende Arbo-regels wordt elk onderdeel van de kraan beoordeeld. het inspectierapport wordt na afloop met u besproken. 
Eventuele kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden worden direct uitgevoerd. Voor grotere werkzaamheden kunnen wij ter plekke een offerte maken.

Wij keuren uw kranen met het AMTeK keurmerk. Een sterke combinatie

Uiteraard kijken wij ook naar de betrouwbaarheid en verwachte levensduur van uw kraan. Om kostbare stilstand te voorkomen, krijgt u hierover deskundig advies.

Als uw kraan op maat is geleverd bouwen we deze zorgvuldig op.
Een goede projectbegeleiding bespaart u hierbij veel tijd en kosten.
Norden lifting equipment heeft zeer veel ervaring in projectbegeleiding. 
Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd hebben wij voor onze opdrachtgevers de opbouw van kranen begeleid.
We maken een tijdsplanning, voeren tussentijdse controles uit en zorgen voor technische ondersteuning van uw medewerkers.